ЗА НАС

ВанСтар логоСпедиторската фирма ВанСтар EООД е основана през 2008 година от водещи специалисти в областта на международния транспорт и логистика. Дейността на фирмата включва различни видове услуги.

Коплексното обслужване на клиентите се осъществява благодарение на многобройните и дългогодишни договорни взаимоотношения с морски превозвачи, авиокомпании, автомобилни превозвачи и застрахователни компании, както в България, така и в чужбина.

Благодарение на нашето плодотворно партньорство с транспортните компании, ние предлагаме бърз и ефикасен превоз на експортни и импортни въздушни товари от врата - до врата, от или до всяка точка в света на принципа на предплатени или събираеми транспортни разходи, вкл. DDU или DDP възможности.

Съвременните информационни технологии, които използваме в нашата дейност, ни дават възможност за пълен контрол и проследяване на превозите във всеки един момент от транспортния процес.

Професионализмът на нашия екип работи в полза на нашите клиенти, осигурявайки им компетентно консултантско обслужване по всички въпроси в сферата на нашата дейност и свързаните с нея транспортни и митнически документи.

КОНТАКТ С НАС

ИмеИме*:
ТелефонТелефон:
Е-пощаЕ-поща*:
СъобщениеСъобщение*:
Изпращанеsecurity image